vibrasyon türleri için ürünler (4)

Mobil

Mobil

Mobil'in tam yelpazesi
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Amincat dbu - Amin Katalizörleri

Amincat dbu - Amin Katalizörleri

AminCat DBU (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene), C9H16N2 kimyasal formülüne sahip, nispeten düşük volatiliteye sahip, açık, açık sarı bir sıvıdır. Sadece hafif bir amonyak benzeri kokuya sahiptir, su ile karışabilir ve çoğu organik çözücülerde çözünür. (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) ayrıca 2H,3H,4H,6H,7H,8H,9H,10Hpyrimido[1,2a]azepin olarak da bilinir. Mevcudiyet Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde AminCat DBU, yerel depolarımızda mevcuttur. 200 KG çelik varillerde teslimat süremiz yaklaşık bir haftadır. Kanada, Güney Amerika, Güney Afrika ve diğer pazarlara da hizmet verilebilir, daha fazla bilgi için lütfen satış departmanımızla iletişime geçin. CAS numarası: 6674-22-2 EC numarası: 229-713-7 HS kodu: 2933 59 95 Analiz: ≥99.00 % Su: ≤0.25 % Kaynama noktası: 261.86 ºC @ 1.013.25 hPa Hacim yoğunluğu: 1.019 kg/m3 @ 20 ºC Ateşleme noktası: 113 ºC Erime noktası: -100 ºC ile 30 ºC arasında erime noktası yok Log Pow: -6.25 @ 25 ºC (pH 4) Suda çözünürlük: 1.000 g/l (20 ºC)
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba